Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP στη Λάρισα
Το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP στη Λάρισα

Το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP στη Λάρισα

Εκδήλωση του τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Λάρισας

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και την Βόρεια , το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στην Λάρισα.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Επιμελητήριο Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Η εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση”.

Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Europe Direct , του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, της , του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Περιφερειακού  Ταμείου Ανάπτυξης, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) από Αθήνα και του τοπικού Συνδέσμου της Θεσσαλίας.

Η  δεύτερη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Θεσσαλίας με θέμα “Την Τοπική Καινοτομία και η Εκπαίδευση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Θεσσαλίας, του Τμήματος Ιατρικής, Σχολής Επιστημών Υγείας του Παν/μίου Θεσσαλίας,  του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής  του Θεσσαλίας.

Τις δύο συζητήσεις  συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας,ιδρυτής της OramaGroup. Η διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην   και της νέας Μηχανής Αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindApp.gr .

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο startingup.eu/roadshow/larisa/

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση