Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Κώστας Αγοραστός: «Laboremus»
Κώστας Αγοραστός: «Laboremus»

Κώστας Αγοραστός: «Laboremus»

Με τη λτινική φράση «laboremus» (μετφ. ας εργαστούμε) ο Περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός έστειλε προς το αθηνοκεντρικό προκειμένου να δοθεί οριστική λύση με το ζήτημα του κόμβου Πυργετού και των διοδίων στα Τέμπη.

Αναλυτικότερα ο κ. Αγοραστός κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζήτημα τόνισε τα εξής:«Το πρόβλημα στη χ είναι η ταχύτητα, η έλλειψη εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιακών λειτουργών του κράτους. Εμείς, εδώ και πολύ καιρό, έχουμε επισημάνει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του κόμβου Πυργετού με τα διόδια ή τα αναλογικά διόδια.

Συνεπώς πιστεύουμε έστω και αργά να ακουστούν οι φωνές της λογικής και του ρεαλισμού και να γίνει πράξη το αυτονόητο. Να υπάρξει ασφαλής και σωστή των ανθρώπινων κοινοτήτων.

Βέβαια η ταχύτητα υλοποίησης δεν αφορά μόνο τον κόμβο του Πυργετού, αφορά το γεγονός ότι οι μελέτες για το δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων, για το έργο της παράκαμψης Λεχωνίων – Αγριάς στη Μαγνησία, για το έργο του Λάρισας – ς αλλά και για αρδευτικά τα βρίσκονται στα συρτάρια του υπουργείου για πάνω από μια δεκαετία.

Ταχύτητα, υπευθυνότητα, σχεδιασμός, στρατηγική, συνεργασία και ενότητα  είναι η λογική της αποτελεσματικότητας στην οποία όλοι πρέπει να προσχωρήσουμε. Σύνθημά μας ‘laboremus'».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση