Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Κώστας Αγοραστός: “Η ελευθερία, ο πολιτισμός και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται, θα θριαμβεύσουν”
Κώστας Αγοραστός: “Η ελευθερία, ο πολιτισμός και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται, θα θριαμβεύσουν”

Κώστας Αγοραστός: “Η ελευθερία, ο πολιτισμός και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται, θα θριαμβεύσουν”

Μήνυμα συμπαράστασης στη Γαλλία έστειλε ο Ελλάδας Κώστας , έπειτα από τις φονικές τρομοκρατικές που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους του Παρισιού και κατά τις οποίες δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν.

Στο μήνυμά του ο κ. σημειώνει τα εξής: Η βάρβαρη στο Παρίσι που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους δεν είναι μία κατά μίας πόλης ή ενός έθνους, αλλά κατά της ίδιας της Ευρώπης και της ανθρωπότητας.

Η παράφρονα προσπάθεια όμως των βαρβάρων που βρίσκονται πίσω από το απεχθές αιματοκύλισμα θα πέσει στο κενό, γιατί τα ιδανικά της ανθρωπότητας δεν τρομοκρατούνται. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι ενωμένοι στο πλευρό του γαλλικού λαού, είμαστε όλοι Γάλλοι και στέλνουμε το μήνυμα πως με γενναίες και δραστικές αποφάσεις από την και τους συμμάχους της, η ελευθερία, ο και η δημοκρατία θα θριαμβεύσουν.

Οι δεσμοί της Ελλάδας και της Γαλλίας ήταν και παραμένουν ισχυρότατοι. Εκφράζω εκ μέρους των Ελλήνων Περιφερειαρχών την και τη συμπαράστασή μας στον δοκιμαζόμενο Γαλλικό λαό.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση