Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Κατεδαφίσεις  αυθαίρετων κατασκευών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας
Κατεδαφίσεις  αυθαίρετων κατασκευών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Κατεδαφίσεις  αυθαίρετων κατασκευών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Η Διοίκηση ς – Στερεάς Ελλάδας, ολοκλήρωσε το οικονομικό μέρος της Δημόσιας Σύμβασης με αντικείμενο την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών σε πρωτοκόλλων ή αποφάσεων κατεδάφισης.

Επίσης, έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την συνέχιση του υ των κατεδαφίσεων στις λοιπές Περιφερειακές Ενότητες Στερεάς Ελλάδας και ς.

Ο συντονιστής της ς Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ικόλαος τίτορας, στο πλαίσιο των παραπάνω ενεργειών, διενέργησε αυτοψίες με την παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και διαπιστώθηκαν πολλές περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών, που βρίσκονται σε ευαίσθητες περιβαλλοντικές περιοχές όπως π.χ. εξοχικές αυθαίρετες κατοικίες στην δασική θέση «Κροκί», στον Παρνασσό του Δήμου Δελφών, για τις οποίες είχαν εκδοθεί τελεσίδικα πρωτόκολλα & αποφάσεις κατεδάφισης και είχαν ενημερωθεί οι καταπατητές, στο πλαίσιο εφαρμογής χρηστής ς, από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους για την απομάκρυνση των οικοσυσκευών τους.

Στην εν λόγω θέση ο συντονιστής συνοδευόταν από τον δ/ντη Δασών  Δήμο Τσέλλο και δασικούς υπαλλήλους της περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Ο συντονιστής, επισήμανε ότι αποτελεί σαφή προτεραιότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η ολο των κατεδαφίσεων σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, παρά τις δυσμενείς συνθήκες λόγω πανδημίας και καιρικών συνθηκών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση