Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Βοήθεια στους δημοσιογράφους της Καρδίτσας
Βοήθεια στους δημοσιογράφους της Καρδίτσας

Βοήθεια στους δημοσιογράφους της Καρδίτσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 την πολύπαθη πόλη της Καρδίτσας και είχε την ευκαιρία σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, να συνομιλήσει με τα μέλη της που επλήγησαν, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, από τα πρόσφατα έντονα .

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι δημοσιογράφοι στα μέλη του Δ.Σ. οι που έχει υποστεί η περιοχή και ιδιαίτερα η πόλη της Καρδίτσας είναι ανυπολόγιστες και όπως τόνισαν απαιτείται στοχευμένη .

Πέρα από τις προσωπικές εμπειρίες που ανέφεραν οι συνάδελφοι, στάθηκαν ιδιαίτερα στην έλλειψη αναλυτικής ενημέρωσης που παρατηρήθηκε από τα περισσότερα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας, για την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, στη του και μετά από προτροπή των συναδέλφων της Καρδίτσας αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία και με αναλυτική που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες θα κάνει προσπάθεια να καταγράψει όσα περισσότερα από τα προβλήματα υπάρχουν, προκειμένου οι που θέλουν να προσφέρουν να το κάνουν στοχευμένα και άμεσα.

Παράλληλα θα καταθέσει , σύμφωνα με τις υποδείξεις των συναδέλφων από την Καρδίτσα, που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την κοινωνική και οικονομική στην περιοχή.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει προκύψει, αποφάσισε να συνδράμει υλικά προς τα ενεργά μέλη του στην Καρδίτσα, ως ένα ελάχιστο δείγμα βοήθειας, αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θριαμβευτής στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς - https://t.co/YzWLFp5H9h -

  • Κορωνοϊός: 1.829 κρούσματα, 841 διασωληνωμένοι, 65 θάνατοι - https://t.co/bxRvCLzYtR -

  • Τον ιστορικό ναό Αγίου Δημητρίου Ψηλώματας αποκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/ZfOPGm5qpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση