Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Βοήθεια στους δημοσιογράφους της Καρδίτσας
Βοήθεια στους δημοσιογράφους της Καρδίτσας

Βοήθεια στους δημοσιογράφους της Καρδίτσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 την πολύπαθη πόλη της Καρδίτσας και είχε την ευκαιρία σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, να συνομιλήσει με τα μέλη της που επλήγησαν, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι στα μέλη του Δ.Σ. οι ζημιές που έχει υποστεί η περιοχή και ιδιαίτερα η πόλη της Καρδίτσας είναι ανυπολόγιστες και όπως τόνισαν απαιτείται στοχευμένη βοήθεια.

Πέρα από τις προσωπικές εμπειρίες που ανέφεραν οι συνάδελφοι, στάθηκαν ιδιαίτερα στην έλλειψη αναλυτικής ενημέρωσης που παρατηρήθηκε από τα περισσότερα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας, για την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, στη του και μετά από προτροπή των συναδέλφων της Καρδίτσας αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία και με αναλυτική που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες θα κάνει προσπάθεια να καταγράψει όσα περισσότερα από τα προβλήματα υπάρχουν, προκειμένου οι φορείς που θέλουν να προσφέρουν να το κάνουν στοχευμένα και άμεσα.

Παράλληλα θα καταθέσει προτάσεις, σύμφωνα με τις υποδείξεις των συναδέλφων από την Καρδίτσα, που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την κοινωνική και οικονομική στην περιοχή.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει προκύψει, αποφάσισε να συνδράμει υλικά προς τα ενεργά μέλη του στην Καρδίτσα, ως ένα ελάχιστο δείγμα βοήθειας, αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση