Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας  η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστς Αγορστός: «Ανάγκη να συνεχιστεί η απρόσκοπτη χρηματοδότηση από το κράτος για τομείς ζωτικής σημασίας όπως η οδική ασφάλεια»

Αυξάνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η ς μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστό, της ς προϋπολογισμού 200.000 του έργου «βελτίωση σήμανσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο επαρχιακό – εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας».

Αναλυτικότερα, το έργο έχει ως αντικείμενο την κατακόρυφη σήμανση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης όλων των τύπων, ρυθμιστικές, αναγγελίας κινδύνου και πληροφοριακές. Επίσης, θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας σε διάφορες θέσεις ενώ θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα, όπου αυτά υπάρχουν στο οδικό δίκτυο.

Σε δηλώσεις του ο Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Με προγραμματισμό, σωστή ιεράρχηση και συνέργεια, εντείνουμε διαρκώς τις προσπάθειές μας για την του βαθμού της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Θεσσαλίας, που αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Έτσι, υπογράψαμε τη σύμβαση προϋπολογισμού 200.000 , η οποία προβλέπει την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας αλλά και τη σήμανση σε δρόμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας που το έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ευελπιστώντας πως θα βρίσκουμε ευήκοα ώτα στο κεντρικό κράτος σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση που τόσο έχουν ανάγκη οι Περιφέρειες για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους σε τομείς ζωτικής σημασίας όπως είναι αυτός της οδικής ασφάλειας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση