Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας  η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Ανάγκη να συνεχιστεί η απρόσκοπτη χρηματοδότηση από το κράτος για τομείς ζωτικής σημασίας όπως η οδική ασφάλεια»

Αυξάνει την ασφάλεια στο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, της σύμβασης προϋπολογισμού 200.000 ευρώ του έργου «βελτίωση σήμανσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο επαρχιακό – εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας».

Αναλυτικότερα, το έργο έχει ως αντικείμενο την κατακόρυφη σήμανση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης όλων των τύπων, ρυθμιστικές, αναγγελίας κινδύνου και πληροφοριακές. Επίσης, θα τοποθετηθούν σε διάφορες θέσεις ενώ θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα, όπου αυτά υπάρχουν στο οδικό δίκτυο.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Με προγραμματισμό, σωστή ιεράρχηση και συνέργεια, εντείνουμε διαρκώς τις προσπάθειές μας για την αύξηση του βαθμού της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Θεσσαλίας, που αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Έτσι, υπογράψαμε τη σύμβαση προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, η οποία προβλέπει την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας αλλά και τη σήμανση σε δρόμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας που το έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ευελπιστώντας πως θα βρίσκουμε ευήκοα ώτα στο κεντρικό κράτος σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση που τόσο έχουν ανάγκη οι Περιφέρειες για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους σε τομείς ζωτικής σημασίας όπως είναι αυτός της οδικής ασφάλειας».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση