Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Συνελήφθησαν με τρία κιλά κάνναβη
Συνελήφθησαν με τρία κιλά κάνναβη

Συνελήφθησαν με τρία κιλά κάνναβη

Συνελήφθησν, χθες (29-01-2019) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Κρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 37χρονος και ένας 57χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για του νόμου περί ναρκωτικών.

Έπειτα από στοιχείων, τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση η οικία του 37χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ο 57χρονος που μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό στο σημείο με σκοπό την προμήθεια ποσότητας ναρκωτικών.

Κατά την αποχώρησή του ο 57χρονος, αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ενώ κατά την ακινητοποίησή του απέρριψε στο έδαφος δύο συσκευασίες με ποσότητες ς, συνολικού βάρους (20,3) γραμμαρίων, οι οποίες  κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 37χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (36) ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ς, συνολικού βάρους (2) κιλών και (950,4) γραμμαρίων,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • και χρηματικό ποσό των (360) ,
  • εξοπλισμό για την ανάπτυξη φυτών (λαμπτήρας ανάπτυξης φυτών, σύστημα εξαερισμού, μετασχηματιστής, υγρασίας, πέντε ανεμιστήρες και μεταλλικό κάτοπτρο).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση