Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές στην Καρδίτσα
Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές στην Καρδίτσα

Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές στην Καρδίτσα

Συνελήφθη χθες (08-04-) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Κρδίτσς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, 29χρονος , κατηγορούμενος για τα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, της κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία και σε , ιδιοκτησίας του 29χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια τροποποιημένα δίκυκλα, πλήθος ανταλλακτικών – εξαρτημάτων αυτών (σκελετοί, εξατμίσεις, κινητήρες κ.ά.) καθώς και ηλεκτρικών συσκευών (οθόνη υπολογιστή, δύο υπολογιστές, ηχοσύστημα, τρία τρυπάνια και τρεις τροχοί κ.α.), για τα οποία ο 29χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους.

 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν δύο εξαρτημάτων δικύκλων και συγκεκριμένα ενός σκελετού μοτοποδηλάτου, ο οποίος είχε κλαπεί την (19-09-2011) από περιοχή της ς και τμήμα κινητήρα μοτοποδηλάτου, το οποίο είχε κλαπεί την (28-06-2013) από την Καρδίτσα. Τα προαναφερόμενα εξαρτήματα θα αποδοθούν στους νόμιμους δικαιούχους.

 

Επιπλέον, κατά τις νομότυπες έρευνες άλλα και από την κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (35) κυνηγετικά και (6) διαφόρων διαμετρημάτων,
  • δύο και ανιχνευτής μετάλλων,
  • μικροποσότητες κάνναβης και αφορολόγητου καπνού,
  • (43) εμφυτευμένοι σπόροι κάνναβης,
  • ένα χαρτονόμισμα των (100) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας,
  • το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ,

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, προκειμένου διερευνηθεί η προέλευση των υπολοίπων κατασχεμένων αντικειμένων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση