Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές στην Καρδίτσα
Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές στην Καρδίτσα

Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές στην Καρδίτσα

Συνελήφθη χθες (08-04-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας σε με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, 29χρονος , κατηγορούμενος για τα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της παραχαραγμένων νομισμάτων, της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, της κατοχής ναρκωτικών και της ς οπλοκατοχής.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία και σε , ιδιοκτησίας του 29χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια τροποποιημένα δίκυκλα, πλήθος ανταλλακτικών – εξαρτημάτων αυτών (σκελετοί, εξατμίσεις, κινητήρες κ.ά.) καθώς και ηλεκτρικών συσκευών (οθόνη υπολογιστή, δύο υπολογιστές, ηχοσύστημα, τρία τρυπάνια και τρεις τροχοί κ.α.), για τα οποία ο 29χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους.

 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής ς εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών εξαρτημάτων δικύκλων και συγκεκριμένα ενός σκελετού μοτοποδηλάτου, ο οποίος είχε κλαπεί την (19-09-2011) από περιοχή της Αττικής και τμήμα κινητήρα μοτοποδηλάτου, το οποίο είχε κλαπεί την (28-06-2013) από την Καρδίτσα. Τα προαναφερόμενα εξαρτήματα θα αποδοθούν στους νόμιμους δικαιούχους.

 

Επιπλέον, κατά τις νομότυπες έρευνες άλλα και από την κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (35) κυνηγετικά φυσίγγια και (6) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
  • δύο α και ανιχνευτής μετάλλων,
  • μικροποσότητες κάνναβης και υ καπνού,
  • (43) εμφυτευμένοι κάνναβης,
  • ένα χαρτονόμισμα των () ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας,
  • το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ,

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, προκειμένου διερευνηθεί η προέλευση των υπολοίπων κατασχεμένων αντικειμένων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση