Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας «THESSALY EXPO»
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας «THESSALY EXPO»

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας «THESSALY EXPO»

Το στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας THESSALY EXPO, που διοργανώνεται στις Καπναποθήκες Καρδίτσας από 7 έως και 9 Οκτωβρίου .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Η πολυκλαδική έκθεση Καρδίτσας με ανανεωμένο αέρα θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Έρχεται να αναδείξει τη δυναμική και την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές ς.

Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου η THESSALY EXPO '22 δίνει παλμό στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλίας. Δημιουργήστε νέες εμπορικές επαφές και συμφωνίες

παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο ανανεωμένο αυτό εκθεσιακό εγχείρημα».

Στην πολυκλαδική έκθεση συμμετέχουν: Αγροτικά προϊόντα, Τρόφιμα – Ποτά – Τοπικά προϊόντα, Τουρισμός – Αγροτουρισμός, Εναλλακτικές μορφές τουρισμού, Βιοτεχνικά προϊόντα, Είδη λαϊκής τέχνης, Γεωργία – Κτηνοτροφία, Ενέργεια – Τεχνολογία περιβάλλοντος, Εναλλακτικές μορφές ς, Πληροφορική – έες τεχνολογίες, Χαρτοποιία – Είδη διακόσμησης, Είδη και υλικά συσκευασίας, Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Ποδήλατο, Αξεσουάρ, Οικιακός – Επαγγελματικός εξοπλισμός, Έπιπλα – Δόμηση – Ανακαίνιση, Ενδύματα – Αξεσουάρ ενδυμάτων –

Δερμάτινα είδη, Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση –Γυναικεία ομορφιά, ΜΜΕ – Διαφήμιση – Εκδόσεις – Υπηρεσίες, Φορείς.

Το θα καλύψει μέρος του κόστους ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Την φόρμα δήλωσης συμμετοχής στην Έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στο site του Επιμελητηρίου (www.ccimagnesia.gr) και θα πρέπει να την αποστείλουν συμπληρωμένη το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο email του Επιμελητηρίου info@ccimagnesia.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι ακόμη μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ: 24210-94700, επιλογή 5 στην κα Ελένη Πασχάλη.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα https://www.helexpo.gr/thessaly-expo/ .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση