Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Στο ΠΕΠ Θεσσαλίας το έργο «Βελτίωση και Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Φύλλου Καρδίτσας
Στο ΠΕΠ Θεσσαλίας το έργο «Βελτίωση και Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Φύλλου Καρδίτσας

Στο ΠΕΠ Θεσσαλίας το έργο «Βελτίωση και Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Φύλλου Καρδίτσας

Οριστικό τέλος στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν για πάρα πολλά χρόνια οι στο Φύλλο Καρδίτσας βάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με απόφαση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού εντάσσεται στο 2014-20 το «Βελτίωση και Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Τ.Κ. Φύλλου» συνολικού προϋπολογισμού 824 χιλιάδων , με την ολοκλήρωση του οποίου στις βρύσες των σπιτιών θα τρέχει και πάλι ποιοτικό .

«Η κατάσταση στο απαρχαιωμένο δίκτυο ς του Φύλλου, ένα δίκτυο που χρονολογείται εδώ και 40 χρόνια, είναι πραγματική δύσκολο να περιγραφεί… Μιλά από μόνο του το γεγονός ότι για να πιουν οι αναγκάζονται είτε να προμηθεύονται εμφιαλωμένο είτε να μετακινούνται αρκετά χιλιόμετρα σε γύρω περιοχές.

Σ' αυτήν την επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση, η Περιφέρεια Θεσσαλίας βάζει τέλος οριστικά», επισήμανε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και συνέχισε:«Προχωρούμε λοιπόν σ' ένα σημαντικό υποδομής, ένα έργο κυριολεκτικά ζωής για τους κατοίκους του Φύλλου για να τους εξασφαλίσουμε ποιοτικό και επαρκές στις βρύσες του σπιτιού τους.

Με το έργο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Παλαμά αποδεικνύουν ότι είναι για τα δύσκολα, ότι με πρόγραμμα και σχέδιο επιλύουν χρόνια προβλήματα, συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας για κάθε ανεξαιρέτως οικογένεια στη Θεσσαλία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση