Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Στην αποκατάσταση ζημιών του οδικού της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην αποκατάσταση ζημιών του οδικού της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην αποκατάσταση ζημιών του οδικού της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 195.000 ευρώ υπέγραψε ο

Στην αποκατάσταση ζημιών στο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης
Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη κατασκευής του έργου «Κατασκευή Τεχνικών στο Καρδίτσας χρήση 2016» προϋπολογισμού 195.000 ευρώ. Το έργο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσιών Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με έργα όπως αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Οι της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική του τόπου. Σε μια δύσκολη εποχή με ελάχιστους εθνικούς πόρους, με και προγραμματισμό υλοποιούμε έργα που διευκολύνουν την των ανθρώπινων κοινοτήτων».

Το έργο έχει σκοπό την βελτίωση – συντήρηση και την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό της Π.Ε. Καρδίτσας η οποία θα αντιμετωπιστεί με την κατασκευή τεχνικών, όπως είναι οι τοίχοι αντιστήριξης, οι επενδεδυμένοι τάφροι, οι σωληνωτοί οχετοί και τα φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων. Το έργο περιλαμβάνει τα εξής:

  • Την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης των οποίων οι θέσεις και οι διαστάσεις θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.
  • Την κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων.
  • Την κατασκευή σωληνωτών οχετών με τα φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση