Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Στην αποκατάσταση ζημιών στη γέφυρα Ραγάζια προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην αποκατάσταση ζημιών στη γέφυρα Ραγάζια προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην αποκατάσταση ζημιών στη γέφυρα Ραγάζια προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε οδικές ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του υ «Αποκατάσταση ζημιών στη Ραγάζια» προϋπολογισμού 96.000,00 € (με ΦΠΑ).

Όπως ανέφερε σε του ο Κ. Αγοραστός: «Προστατεύουμε τις υποδομές από τα καιρικά φαινόμενα και τη φθορά και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των εμπορευμάτων. Το έχει σκοπό την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και συγκεκριμένα στη γέφυρα Ραγάζια του οδικού άξονα Βλάσι – Ιερά Μονή Σπηλιάς. Στόχος των παρεμβάσεων είναι περαιτέρω προστασία της γέφυρας από την εισροή των βρόχινων νερών».

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Θα πραγματοποιηθούν μικρής κας στην είσοδο και έξοδο της γέφυρας, όπως  επενδεδυμένοι τάφροι, σωληνωτοί οχετοί με τα φρε απορροής όμβριων υδάτων και πλάκα έδρασης στην έξοδο της γέφυρας. Οι εργασίες αφορούν:

  • Την κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων
  • Την κατασκευή σωληνωτών οχετών με τα φρε απορροής όμβριων υδάτων

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση