Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Στην αποκατάσταση ζημιών στη γέφυρα Ραγάζια προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην αποκατάσταση ζημιών στη γέφυρα Ραγάζια προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην αποκατάσταση ζημιών στη γέφυρα Ραγάζια προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε οδικές παρεμβάσεις ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του υ «Αποκατάσταση ζημιών στη » προϋπολογισμού 96.000,00 € (με ΦΠΑ).

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός: «Προστατεύουμε τις υποδομές από τα καιρικά φαινόμενα και τη φθορά και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των εμπορευμάτων. Το έχει σκοπό την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και συγκεκριμένα στη του οδικού άξονα Βλάσι – Ιερά Μονή Σπηλιάς. Στόχος των παρεμβάσεων είναι περαιτέρω προστασία της γέφυρας από την εισροή των βρόχινων νερών».

ΑΤΙΚΕΙΜΕΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις μικρής ς στην είσοδο και έξοδο της γέφυρας, όπως  επενδεδυμένοι τάφροι, σωληνωτοί οχετοί με τα φρε απορροής όμβριων υδάτων και πλάκα έδρασης στην έξοδο της γέφυρας. Οι εργασίες αφορούν:

  • Την κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων
  • Την κατασκευή σωληνωτών οχετών με τα φρε απορροής όμβριων υδάτων

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση