Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Στη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Αγοραστός: «Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε με έξυπνες λύσεις να πραγματοποιούμε τις απαραίτητες ».

Στη του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων του εθνικού – επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε ς προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του υ  προϋπολογισμού 130.000,00 € (με ΦΠΑ). Το υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

«Με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιούμε χρήσιμα έργα για την βελτίωση της ασφάλειας της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων. Σε μια περίοδο που οι πόροι για οδικών υποδομών έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε με έξυπνες λύσεις να πραγματοποιούμε τις απαραίτητες συντηρήσεις», σημείωσε ο κ. .

Το έργο αφορά τη του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της ΠΕ ς αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και περιλαμβάνει τόσο την τακτική συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού (αντικατάσταση λαμπτήρων ή και των υπολοίπων συστατικών των φωτιστικών σωμάτων, αντικατάσταση καλωδίων αποκατάσταση φθορών σε πίλαρ κτλ) όσο και την αποκατάσταση τυχαίων βλαβών (απομάκρυνση ιστών ή πίλαρ μετά από πρόσκαιρη, μόνωση καλωδίων κτλ) καθώς και οποιαδήποτε άλλη απαιτηθεί για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι οι οδικοί άξονες και οι κόμβοι ηλεκτροφωτισμού στο σύνολο του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της ΠΕ Καρδίτσας αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καρδίτσας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση