Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στηρίζουμε με πράξεις το αθλητισμό»

Στη των αθλητικών εγκαταστάσεων σε γήπεδα και της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο, την σύμβαση κατασκευής του έργου « αθλητικών εγκαταστάσεων νέα -αθλητικοί χώροι σχολείων 2016», προϋπολογισμού 150.000 (με ). Το θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Αγοραστός: «Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες, συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή εποχή. Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολικούς και άλλους χώρους αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση, καθώς δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά να εξασκούν το αγαπημένο τους άθλημα και να βρουν μια διέξοδο, που οδηγεί μακριά από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής.

Προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων σε διάφορα σημεία της Π.Ε Καρδίτσας, ώστε να γίνουν πιο λειτουργικές. Ενδεικτικά αναφέρονται : Περιφράξεις, εργασίες γενικής μόρφωσης εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτσμοί, τοποθέτηση μπασκετών καλαθοσφαίρισης , τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου, εξοπλισμοί κ.λπ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμπλουτισμός της Βιβλιοθήκης του Κ.Δ.Α.Π. Νεάπολης από το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. #ΚΔΑΠΝεάπολης - https://t.co/xdw8MJCS5E -

  • Μια χειροποίητη γκλίτσα (μπαστούνι) - βακτηρία αρχιερέως  #Μούρεσι - https://t.co/sRk9reVwRO -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τη μετατροπή κοινοχρήστου χώρου πρασίνου σε βιομηχανικά οικόπεδα στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου… - https://t.co/YibBYCrDg2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση