Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστς Αγορστός: «Στηρίζουμε με πράξεις το αθλητισμό»

Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε και σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια ς. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο, την κατασκευής του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων νέα -αθλητικοί σχολείων 2016», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Αγοραστός: «Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες, συν, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή εποχή. Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολικούς και άλλους χώρους αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση, καθώς δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά να εξασκούν το αγαπημένο τους άθλημα και να βρουν μια διέξοδο, που οδηγεί μακριά από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής.

Προβλέπεται η εργασιών συντήρησης και βελτίωσης γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων σε διάφορα σημεία της Π.Ε Καρδίτσας, ώστε να γίνουν πιο λειτουργικές. Ενδεικτικά αναφέρονται : Περιφράξεις, εργασίες γενικής μόρφωσης εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτσμοί, τοποθέτηση μπασκετών καλαθοσφαίρισης , τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου, εξοπλισμοί κ.λπ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση