Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με δήμαρχο Παλαμά για έργα και ζητήματα του Δήμου
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με δήμαρχο Παλαμά για έργα και ζητήματα του Δήμου

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με δήμαρχο Παλαμά για έργα και ζητήματα του Δήμου

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα έργα του Δήμου Παλαμά πραγματοποιήθηκε μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου.

Κατά τη συνάντησή τους επιβεβαιώθηκε η βούλησή τους για στενή ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τους της περιοχής. Παράλληλα συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παλαμά.

Όπως έγινε γνωστό μέσω του ΕΣΠΑ ολοκληρώθηκαν και αποδίδονται δυο σημαντικά έργα στην περιοχή και χρήσιμα για τον άνθρωπο. Το δημοτικό σχολείο Παλαμά και η ανάπλαση στο χώρο του πέριξ του κλειστού γυμναστηρίου Παλαμά.

«Τα έργα αυτά μέσα στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα σημαίνουν θέσεις εργασίας και διάχυση κοινοτικών κονδυλίων στην τοπική και . Η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή Θεσσαλική Προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με όλους τους , σχεδιάζουμε για το μέλλον, δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με μοναδικό γνώμονα άμεσα οφέλη για τους », σημείωσε ο Κ. .

Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη μνεία στο νέο ΕΣΠΑ και τα έργα που μπορούν να ενταχθούν σ’ αυτό για το Δήμο Παλαμά έτσι ώστε να υπάρχει ετοιμότητα από πλευράς Δήμου σε επίπεδο μελετών. Συζητήθηκε ακόμη η προοπτική ένταξης έργων στο νέο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου, το οποίο θα περιλαμβάνει δίκτυα άρδευσης, υπογειοποιήσεις δικτύων και εμπλουτισμό των υπαρχόντων ταμιευτήρων με κλειστά δίκτυα από τον ποταμό Καλέντζη.

Παράλληλα εξετάστηκε και το φιλόδοξο αλλά ρεαλιστικό σχέδιο του Δήμου Παλαμά για τη πρότυπου αγροκτήματος φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών, που αναμένεται να φέρει την προστιθέμενη αξία αλλά και ιδιαίτερα οφέλη για την ευρύτερη περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση