Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Σύλληψη νεαρού στην Καρδίτσα για ναρκωτικά και όπλα
Σύλληψη νεαρού στην Καρδίτσα για ναρκωτικά και όπλα

Σύλληψη νεαρού στην Καρδίτσα για ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθη, χθες (22.07.2015) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 24χρονος Καρδιτσιώτης , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη στην οικία του, όπου κατελήφθη να καλλιεργεί στον κήπο της οικίας του δύο σε ισάριθμες γλάστρες, ύψους έως 0,7 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από το χώρο ς των δενδρυλλίων κατασχέθηκαν ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο – υγρασιόμετρο, καθώς και άλλα δύο εξαρτήματα καλλιέργειας των δενδρυλλίων.

Επιπλέον, από το εσωτερικό της οικίας κατασχέθηκαν:
– εξοπλισμός καλλιέργειας κάνναβης (συσκευή ς- καλλιέργειας και αποξήρανσης φυτών, συσκευές μέτρησης υγρασίας και θερμοας, συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού, τηλεχειριστήριο και πίνακας ελέγχου ροής και εκροής αέρα, τρείς βάσεις φύτευσης),
, συνολικού βάρους 94,4 γραμμαρίων,
τητα ηρωίνης, βάρους 9,6 γραμμαρίων,
– οκτώ ναρκωτικά δισκία,
– δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές,
– δεκατρείς τρίφτες κάνναβης,
– μια απομίμηση πιστολιού (ρέπλικα) με κενό γεμιστήρα,
– ένας ηλεκτρονικός εκκενωτής (tazer),
– μια σιδερογροθιά,
– ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (στιλέτο),
– ένα αυτοσχέδιο γυάλινο μαχαίρι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής ς εντοπίστηκαν σε χωριό του νομού και συγκεκριμένα σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του ακόμη έξι καλλιεργούμενα δενδρύλλια, ύψους έως 1,90 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση