Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / ΛΑΡΙΣΑ / Σε Λιβάδι Ελασσόνας και Καρδίτσα αύριο τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωναϊό
Σε Λιβάδι Ελασσόνας και Καρδίτσα αύριο τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωναϊό

Σε Λιβάδι Ελασσόνας και Καρδίτσα αύριο τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωναϊό

 

 

Κ. από τη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης : «Ο ρυθμός διάδοσης μειώνεται αλλά παραμένει η πίεση στα Νοσοκομεία»

 

Στο Λιβάδι Ελασσόνας, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου από 10.00 π.μ. έως  2.00 μ.μ.  και  στην πόλη της  Καρδίτσας από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. (στο χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης στον  περιφερειακό) συνεχίζονται  αύριο Τετάρτη 25-11-2020 οι δωρεάν μαζικοί   δειγματοληπτικοί    ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 () μέσω της δράσης «Drive through testing», από τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε με την και τους Δήμους.

Τα Drive through testings δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχονται για  Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Οι πολίτες που προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Εν τω μεταξύ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας , που επισκέφτηκε σήμερα  τη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης  όπου συνεχίζονται μέχρι τις 4.00 το απόγευμα οι  drive through για τους  πολίτες της Λάρισας δήλωσε: « Πρόκειται για μια δράση πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης της κοινωνίας. Οι δωρεάν δειγματοληπτικοί είναι ένα χρήσιμο  εργαλείο που βοηθά τους επιδημιολόγους στις μελέτες τους, ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα της διασποράς του ιού στην κοινότητα  και να δίνουν σαφέστερες οδηγίες. Η επιδημιολογική εικόνα δείχνει ότι τα αρχίζουν να αποδίδουν. Ο ρυθμός διάδοσης του ιού έχει μειωθεί, αλλά παραμένει ισχυρή η πίεση στα Νοσοκομεία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση