Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Σε Λιβάδι Ελασσόνας και Καρδίτσα αύριο τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωναϊό
Σε Λιβάδι Ελασσόνας και Καρδίτσα αύριο τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωναϊό

Σε Λιβάδι Ελασσόνας και Καρδίτσα αύριο τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωναϊό

 

 

Κ. Αγορστός πό τη Σκεπαστή Αγορά της ς : «Ο ρυθμός διάδοσης μειώνεται αλλά παραμένει η πίεση στα Νοσοκομεία»

 

Στο Λιβάδι Ελασσόνας, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου από 10.00 π.μ. έως  2.00 μ.μ.  και  στην πόλη της  Καρδίτσας από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. (στο χώρο της ετήσιας ς στον  περιφερειακό) συνεχίζονται  αύριο Τετάρτη 25-11-2020 οι δωρεάν μαζικοί   δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου () μέσω της δράσης «Drive through testing», από τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους.

Τα Drive through testings δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχονται για  Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Οι πολίτες που προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Εν τω μεταξύ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας , που επισκέφτηκε σήμερα  τη Σκεπαστή Αγορά της ς  όπου συνεχίζονται μέχρι τις 4.00 το απόγευμα οι  drive through έλεγχοι για τους  πολίτες της ς δήλωσε: « Πρόκειται για μια δράση πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης της κοινωνίας. Οι δωρεάν είναι ένα χρήσιμο  εργαλείο που βοηθά τους επιδημιολόγους στις μελέτες τους, ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα της διασποράς του ιού στην κοινότητα  και να δίνουν σαφέστερες οδηγίες. Η επιδημιολογική εικόνα δείχνει ότι τα μέτρα αρχίζουν να αποδίδουν. Ο ρυθμός διάδοσης του ιού έχει μειωθεί, αλλά παραμένει ισχυρή η πίεση στα Νοσοκομεία».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση