Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της προβαίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με με τον ανάδοχο.

Όπως δήλωσε ο κ. Αγοραστός: «Με το έργο αυτό αποκαθιστούμε τοιχία αντιστήριξης σε πρανή όπου έχουν γίνει από έντονα καιρικά φαινόμενα. Οι υπηρεσίες της έχουν καταγράψει και επισημάνει σημεία στο τα οποία χρίζουν άμεσης παρέμβασης. Με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουμε, με σχέδιο και προγραμματισμό προσπαθούμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων».

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης κυρίως στους οδικούς άξονες Ανατολικής και Δυτικής Αργιθέας , καθώς και στο οδικό της λίμνης Πλαστήρα, καθώς και επενδεδυμένων τάφρων και σωληνωτών οχετών. Τη μελέτη του έργου εκπόνησε η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις 517 και κατασκευάστρια εταιρεία αναδείχθηκε μετά από διαγωνισμό η εταιρεία «Κατσίβας Χρ. & ΣΙΑ Ο.Ε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση