Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της προβαίνει η Περιφέρεια ς. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης ς Κώστας υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του υ προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με ΦΠΑ με τον ανάδοχο.

Όπως δήλωσε ο κ. : «Με το αυτό αποκαθιστούμε τοιχία αντιστήριξης σε πρανή όπου έχουν γίνει κατολισθήσεις από έντονα καιρικά φαινόμενα. Οι υπηρεσίες της έχουν καταγράψει και επισημάνει σημεία στο οδικό δίκτυο τα οποία χρίζουν άμεσης παρέμβασης. Με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουμε, με και προγραμματισμό προσπαθούμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων».

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης κυρίως στους οδικούς άξονες Ανατολικής και Δυτικής ς , καθώς και στο οδικό κύκλωμα της λίμνης Πλαστήρα, καθώς και επενδεδυμένων τάφρων και σωληνωτών οχετών. Τη μελέτη του έργου εκπόνησε η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΕΠ517 και κατασκευάστρια εταιρεία αναδείχθηκε μετά από διαγωνισμό η εταιρεία «Κατσίβας Χρ. & ΣΙΑ Ο.Ε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση