Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Πυροβόλισε νεαρό Αρμένιο 46χρονος στον Παλαμά Καρδίτσας
Πυροβόλισε νεαρό Αρμένιο 46χρονος στον Παλαμά Καρδίτσας

Πυροβόλισε νεαρό Αρμένιο 46χρονος στον Παλαμά Καρδίτσας

Ένας 46χρονος , κατηγορούμενος για σε βάρος 22χρονου Αρμένιου και του νόμου περί όπλων συνελήφθη, σήμερα 01-08-2015 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε κατάστημα – της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας, ο 46χρονος αρχικά διαπληκτίστηκε με τον 22χρονο και έπειτα του επιτέθηκε με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια ο 22χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, αλλά ο δράστης προσεγγίζοντας το όχημα του 22χρονου, πυροβόλησε προς αυτό με , με να τον τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Μετά από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Καρδίτσας, όπου νοσηλεύεται.

Το κατασχέθηκε, ενώ στο πλαίσιο της αστυνομικής ς προέκυψε ότι νόμιμος κάτοχός του είναι συγγενικό πρόσωπο του 46χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη για το αδίκημα της ς του νόμου περί όπλων.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά Καρδίτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση