Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Παραδίδεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Προδρόμου στον ποταμό Καλέντζη – Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά και το Διοικητήριο της Καρδίτσας
Παραδίδεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Προδρόμου στον ποταμό Καλέντζη – Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά και το Διοικητήριο της Καρδίτσας

Παραδίδεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Προδρόμου στον ποταμό Καλέντζη – Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά και το Διοικητήριο της Καρδίτσας

Κώστας Αγοραστός: «Μέσω των έργων που υλοποιεί η Θεσσαλίας στηρίζουμε θέσεις εργασίας και δημιουργούμε μόχλευση στην τοπική »

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα παραδίδεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Προδρόμου στον ποταμό Καλέντζη. Οι ολοκληρώθηκαν και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε να παραδοθεί. Αυτό έγινε γνωστό μετά από στο έργο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Η νέα γέφυρα, που ολοκληρώσαμε δίνει λύση στην οδική επικοινωνία των κατοίκων επτά οικισμών της Π.Ε. Καρδίτσας και στην αντιπλημμυρική θωράκισή τους. Ήταν ένα έργο προϋπολογισμού 1,65 εκατ. , 82 μέτρων μήκους, και με 150 προσβάσεων. Με την ολοκλήρωση του έργου αποκαθίσταται η κυκλοφοριακή σύνδεση που διακόπηκε και δίνεται λύση στη χρόνια ταλαιπωρία των κατοίκων, οι οποίοι αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν άλλες διαδρομές. Παράλληλα, διατηρήσαμε τμήμα της παλιάς γέφυρα, η οποία είχε γκρεμιστεί στο παρελθόν για αντιπλημμυρικούς σκοπούς, εντάσσοντάς την αισθητικά στο έργο».

Από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος δήλωσε τα εξής: «Η γέφυρα του Προδρόμου στον ποταμό Καλέντζη είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα για την Π.Ε. Καρδίτσας. Το έργο αυτό, εκτός από έργο πνοής και ασφάλειας, είναι και αντιπλημμυρικό, διότι η περιοχή παρουσιάζει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα».

Όπως ακόμη έγινε γνωστό, με γρήγορους ρυθμούς προχωρά και το έργο του Διοικητηρίου της Καρδίτσας. Πλέον καθώς ολοκληρώθηκε η μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, αναμένεται η της ώστε οι να προχωρήσουν κανονικά.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση