Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την βράβευση της Καρδίτσας με το 1ο Βραβείο Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την βράβευση της Καρδίτσας με το 1ο Βραβείο Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την βράβευση της Καρδίτσας με το 1ο Βραβείο Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

«Η Καρδίτσα, μια Θεσσαλική πόλη, στην κορυφή της Ευρώπης. Ως Θεσσαλίας είμαστε περήφανοι για το επίτευγμα της πόλης μας καθώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η άριστη συνεργασία που έχουμε με τη Δημοτική Αρχή και τον Βασίλη Τσιάκο αποδίδει ουσιαστικούς καρπούς. Εμείς ως στηρίζουμε την ανάπτυξη της Καρδίτσας με τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης, των ποδηλατοδρόμων. Και η πόλη, όπως αποδεικνύεται από την κατάκτηση της 1ης πανευρωπαϊκής θέσης, τα αξιοποιεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η Καρδίτσα πέτυχε κάτι σημαντικό: Να διαγωνιστεί μεταξύ 3.135 υποψηφίων πόλεων από όλη την και μεταξύ 86 πόλεων της Ελλάδας στο πλαίσιο της ετήσιας εβδομάδας κινητικότητας που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και να κερδίσει το πρώτο βραβείο. Αυτό είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Είναι η προστιθέμενη αξία των έργων που χρηματοδοτεί η Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, την οποία συνεχώς επιδιώκουμε για όλη τη Θεσσαλία. Με συνέργειες, με σωστές επιλογές και πολλή δουλειά ανεβαίνουμε ψηλότερα στο χάρτη της Ευρώπης.

Συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή και σε όσους εργάστηκαν για αυτή την .

Πάνω από όλα όμως συγχαίρω τους της Καρδίτσας που με τον τρόπο ζωής που έχουν υιοθετήσει, κάνουν πράξη τη στην πόλη τους. Συνεχίζουμε έτσι δυναμικά και αποτελεσματικά, να δημιουργούμε τη Θεσσαλία του μέλλοντος».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 19χρονος στη Ν. Αγχίαλο #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/y4HHtQH4E7 -

  • Βολιώτης πλήρωσε για #πατίνι που δεν έλαβε #πατίνι - https://t.co/JtYUmCR9RL -

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

"Αλιεύοντας" την είδηση