Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Νέος εξοπλισμός από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Γ.Ν. Καρδίτσας για τις ανάγκες της πανδημίας του  covid-19
Νέος εξοπλισμός από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Γ.Ν. Καρδίτσας για τις ανάγκες της πανδημίας του  covid-19

Νέος εξοπλισμός από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Γ.Ν. Καρδίτσας για τις ανάγκες της πανδημίας του  covid-19

 

 

Με τρία νέα αναισθησιολογικά και οκτώ αναπνευστήρες βαρέως τύπου   που χρηματοδοτήθηκαν από  το ΕΣΠΑ 2014-2020 της ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πίεση που δέχεται λόγω της πανδημίας του covid-19. Επιπλέον, ανοίγουν άμεσα τρεις νέες αίθουσες χειρουργείων.

Ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, που παραβρέθηκε σήμερα, μαζί με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, στην παράδοση του σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ενημερώθηκε από τον διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας  Κώστα Γρηγορίου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και συνομίλησε με  τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό που καθημερινά υπερβαίνει εαυτόν στη μάχη κατά της πανδημίας.

«Η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό χωρίς το οποίο  όλα τελούν υπό αίρεση και αμφισβήτηση. Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε το δημόσιο που βγαίνει κερδισμένο και με αξιοπιστίας από τη μεγάλη υγειονομική κρίση» δήλωσε ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με ολοκληρωμένο σχέδιο και στρατηγική, σε συνεργασία με την , κατευθύνουμε επιπλέον πόρους από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορες διαδικασίες η προμήθεια νέου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, σε κρίσιμες  μονάδες του Νοσοκομείου. Στόχος μας  είναι το  σύνολο των  Νοσοκομείων στη Θεσσαλίας  να αποκτήσουν  αξιόπιστες και ανθεκτικές  υποδομές και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να  ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα στις ανάγκες της επείγουσας ιατρικής φροντίδας και της δευτεροβάθμιας περίθαλψης των ασθενών» υπογράμμισε ο  περιφερειάρχης.

Στην παράδοση του νέου εξοπλισμού παραβρέθηκαν  ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Σταύρος Παπαγεωργίου,  ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας Νίκος Καραγιάννης και ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γαϊτανίδης.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τους πρέσβεις τίμησε ο Δήμος Σκιάθου #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/qPYPTcJlRm -

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση