Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Νέα αντιπλημμυρικά έργα στους Σοφάδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέα αντιπλημμυρικά έργα στους Σοφάδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέα αντιπλημμυρικά έργα στους Σοφάδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο έργο για την αποκατάσταση αντιπλημμυρικών υποδομών, με ενίσχυση αναχωμάτων, προστασία πρανών και καθαρισμούς κοίτης σε θέσεις του υδάτινου δικτύου του Δήμου Σοφάδων δρομολογεί η Θεσσαλίας.

Ο Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 1..000 με από το Δημοσίων Επενδύσεων της . Το έργο εντάσσεται στο αποκατάστασης συνολικού προϋπολογισμού 10.000.000 του οδικού και αποστραγγιστικού δικτύου των Δήμων Λ. Πλαστήρα, Σοφάδων και Παλαμά που υπέστησαν ζημιές από τη θεομηνία Ιανός.

«Το επόμενο διάστημα ξεκινούν από την Θεσσαλίας νέα έργα ύψους 10 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση οδικών υποδομών και τη ενίσχυση ποταμιών στους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα, Παλαμά και Σοφάδων μετά τις ζημιές της καταστροφικής θεομηνίας Ιανός» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιάννη Καραγιάννη και τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο εντάξαμε στο Δημοσίων Επενδύσεων της οκτώ νέα αναγκαία έργα. Σήμερα υπογράψαμε την έγκριση διάθεσης πίστωσης 1,1 εκατ. ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Σοφάδων. Ήδη η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργα άνω των 10 εκατ. ευρώ έχει ολοκληρώσει την αποκατάσταση των προσβάσεων σε σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας που υπέστησαν ζημιές ενώ συνεχίζει τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού των υδατορεμάτων» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση