Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » «Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας
«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Λίφτινγκ» στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε παρεμβάσεις στο της Περιφερειακής Ενότητας ς προχωρά η Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Καθαρισμός βλάστησης στο της Περιφερειακής Ενότητας ς-χρήση » προϋπολογισμού 140.000,00 €, με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι αναφέρονται στην κοπή κλαδιών δέντρων και στον καθαρισμό της βλάστησης ερεισμάτων, πρανών και νησίδων σε δρόμους του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Θα γίνουν επεμβάσεις τοπικές ή εκτεταμένες σε όλους τους οδικούς άξονες, όπου οι ακριβείς θέσεις θα επιλεγούν από την Υπηρεσία μετά από ιεράρχηση των αναγκών.
Συγκεκριμένα θα γίνει κοπή κλαδιών δέντρων, ξυλωδών φυτών, θάμνων και βάτων σε ερείσματα και πρανή έως πλάτος 2,00μ, με μηχανικά μέσα ή και με τα χέρια, σε σημεία όπου εμποδίζεται η κυκλοφορία της οδού, η ορατότητα και καλύπτονται η οριζόντια ή και κατακόρυφη σήμανση της οδού.

Ακόμη θα γίνει βοτάνισμα με χρήση χορτοκοπτικού μηχανήματος σε νησίδες του οδικού δικτύου, καθαρισμός των στηθαίων ασφαλείας και κοπή δέντρων όπου απαιτείται. Τα προϊόντα κοπής και καθαρισμού θα μεταφερθούν σε οποιαδήποτε απόσταση και σε θέσεις που επιτρέπεται η απόθεσή τους. Τα σημεία όπου θα γίνουν οι παραπάνω θα υποδειχθούν επί τόπου του έργου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση