Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Δράση συνδρομής της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ για τους πληγέντες στην Καρδίτσα από τον «Ιανό»
Δράση συνδρομής της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ για τους πληγέντες στην Καρδίτσα από τον «Ιανό»

Δράση συνδρομής της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ για τους πληγέντες στην Καρδίτσα από τον «Ιανό»

Με τη σημαντική συμβολή και τη συγκινητική συμμετοχή των μελών της Καρδίτσας  και την έντονη διάθεση για κοινωνική προσφορά των στελεχών , απέδειξαν  για ακόμη μια φορά ότι ενωμένοι μπορούμε πολλά και ότι η Νέα Δημοκρατία και οι άνθρωποί της πραγματικά πιστεύουν στη δημιουργική σύνθεση του ατομικού και του κοινωνικού καλού.

Η προσφορά για βοήθεια από όλες τις οργανώσεις πανελληνίως, προς τους συνανθρώπους που επλήγησαν από τη θεομηνία στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας, αποτέλεσε ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι την επόμενη δύσκολη μέρα που ξημέρωσε, δε θα είναι μόνοι τους, θα είμαστε όλοι εκεί.

Ένα μήνυμα, το οποίο οι κάτοικοι της Εύβοιας αποδέχθηκαν με ενθουσιασμό κι ευγνωμοσύνη. Ένα μήνυμα, το οποία ταυτόχρονα, αποτέλεσε και μια υπόσχεση όλης της οικογένειας της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας προς την κοινωνία, ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα κάνουμε ό,τι απαιτείται, με σκοπό να βρισκόμαστε δίπλα σε όποιον έχει πραγματικά ανάγκη.

Ο γραμματέας οργανωτικού  δ/ντης  γραφείου προέδρου – αν. γραμμ. Π.Ε. Στυλιανός Κονταδάκης τονίζει: “Σας καλώ για ακόμη μια φορά όλοι μαζί, να κάνουμε ό,τι απαιτείται, με σκοπό να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας στην Καρδίτσα, που επλήγησαν πριν από λίγες ημέρες, από τη φονική θεομηνία «Ιανός».

Είμαι σίγουρος, ότι τόσο τα στελέχη μας όσο και τα μέλη μας, με μεγάλη θα προσφέρουν ξανά βασικά στους κατοίκους των περιοχών που πραγματικά τα χρειάζονται. Όλοι εμείς, με την ελάχιστη προσφορά μας ο καθένας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη αγκαλιά, σε όσους η πραγματικότητα στάθηκε σκληρή.

Οργανώνουμε λοιπόν δράση συνδρομής των πληγέντων στην Καρδίτσα από την θεομηνία «Ιανός», μένοντας  πιστοί στην υπόσχεση μας να υπηρετούμε το συνάνθρωπο.

Για το λόγο αυτό μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 οι Δ.Ε.Ε.Π. () συλλέγουν στα γραφεία τους, τηρώντας πάντοτε τα θεσπισμένα , τα παρακάτω είδη με σκοπό να αποσταλούν στους :

 

 

Η μεταφορά στην Καρδίτσα θα γίνει με μέριμνα της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) Καρδίτσας.

 

Σας ευχαριστώ θερμά, για τη πολύτιμη συνδρομή σας στον κοινό μας αγώνα, μένοντας πιστοί στο ήθος της ευθύνης μας, να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, διατηρώντας τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κύμα αποδοκιμασίας κατά του σχεδίου των «12» - https://t.co/PxM6bgqrXi -

  • Προς συμφωνία με την Εκκλησία για το Πάσχα – «Θολώνει» η έξοδος - https://t.co/HT3avW5de8 -

  • Υποβολή αιτήσεων στήριξης προς Ένταξη στο υπομέτρο 6.1 « Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» - https://t.co/cDDkfvaqIo -

"Αλιεύοντας" την είδηση