Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Χρ.Τριαντόπουλος: Σε Καρδίτσα και Οξυά για παρακολούθηση των έργων αποκατάστασης ζημιών του «Ιανού»
Χρ.Τριαντόπουλος: Σε Καρδίτσα και Οξυά για παρακολούθηση των έργων αποκατάστασης ζημιών του «Ιανού»

Χρ.Τριαντόπουλος: Σε Καρδίτσα και Οξυά για παρακολούθηση των έργων αποκατάστασης ζημιών του «Ιανού»

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως συντονιστή του σχεδιασμού και της υλοποίησης των μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», ο γενικός Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών,  Χρήστος Τριαντόπουλος, βρέθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την των έργων αποκατάστασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος επισκέφτηκε της Καρδίτσας, ενώ στη συνέχεια μετέβη και στην Οξυά Μουζακίου.

Έπειτα από τις επισκέψεις του στις της Καρδίτσας, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα επισκεφθήκαμε της Καρδίτσας, όπου με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΤΟΕΒ βρεθήκαμε σε περιοχές και σημεία που προχωρούν εντατικά τα έργα αποκατάστασης, στο πλαίσιο και ειδικής χρηματοδοτικής στήριξης προς τους ΤΟΕΒ από την Κυβέρνηση και δη τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα έργα, στο πλαίσιο και της στενής συνεργασίας που έχουμε όλη αυτή την περίοδο, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, διασφαλίζοντας ότι οι μεγάλες που υπέστη το αρδευτικό δίκτυο της περιοχής θα έχουν επουλωθεί, ώστε να μην διαταραχθεί ο παραγωγικός σχεδιασμός των αγροτών και επηρεαστεί δυσμενώς το εισόδημα τους. Και προς αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε τη ».

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών από τη ‘Ιανός’ ειδική χρηματοδότηση διατέθηκε προς τα ΤΟΕΒ για την αποκατάσταση των δικτύων και των υποδομών τους, λόγω των καταστροφών.

Στη συνέχεια, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος μετέβη στην Οξυά, σχολιάζοντας σχετικά: «Επισκεφθήκαμε με τον Δήμαρχο Μουζακίου και άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, σε συνέχεια σχετικής συνεργασίας που έχουμε όλη την τελευταία περίοδο, την Οξυά και την ευρύτερη περιοχή, όπου συζητήσαμε στο πεδίο, σε συνέχεια της ωρίμανσης του τεχνικού σχεδιασμού, για τις ανάγκες που υπάρχουν για να αποκατασταθεί η για τους πολίτες της περιοχής μετά τη του ‘Ιανού’. Είχαμε, φυσικά, την ευκαιρία να συζητήσουμε και με κατοίκους της περιοχής, για τα προβλήματα και τις που άφησε πίσω ο ‘Ιανός’. Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζουμε τη με όλους τους φορείς, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αποκατάστασης και να επιστρέψει η το συντομότερο δυνατόν».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση