Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Αποκατάσταση – επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Π.Ε Καρδίτσας
Αποκατάσταση – επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Π.Ε Καρδίτσας

Αποκατάσταση – επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Π.Ε Καρδίτσας

Στην αποκατάσταση – επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας ς προχωρά η Περιφέρεια ς καθώς ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός έδωσε την δημοπράτησης του εν λόγω έργου προϋπολογισμού 130.000 ευρώ (με ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως τόνισε ο Κ. Αγοραστός: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τα έργα αυτά ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».

Τόπος ς του έργου είναι οι οδικοί άξονες και οι ηλεκτροφωτισμού στο σύνολο του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της ΠΕ ς αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καρδίτσας και περιλαμβάνει την αποκατάσταση μεγάλης έκτασης ζημιών των εγκαταστάσεων οδοφωτισμού καθώς και την και επέκταση υφιστάμενων κόμβων ηλεκτροφωτισμού ή τη δημιουργία νέων. Επιπλέον θα γίνουν και εργασίες ς και βελτίωσης υφιστάμενων κόμβων (π.χ. αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου νατρίου με αντίστοιχα φωτιστικά σώματα τύπου LED, αντικατάσταση φθαρμένων υπόγειων καλωδίων κ.τ.λ.), ανάλογα με τις προκύπτουσες ή/και τρέχουσες ανάγκες της Υπηρεσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση