Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Παντού όπου χρειάζεται επιχειρούν από χθες το βράδυ τα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα, με ρίψεις άλατος και αποχιονισμούς, διατηρώντας ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής, ωστόσο η με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και το σύνολο του μηχανισμού που εμπλέκεται στο σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων, παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις των πολιτών. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένεται δεύτερο καιρικό σύστημα, που θα είναι πιο ισχυρό, από τη Δευτέρα (24/1/2022).

Τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και της ανατολικής Ελλάδας καθώς και στα και οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα ανατολικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση