Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Κ. Μαραβέγιας: Αναγκαία η λειτουργική ενίσχυση του ΕΦΚΑ σε Βόλο και Λάρισα
Κ. Μαραβέγιας: Αναγκαία η λειτουργική ενίσχυση του ΕΦΚΑ σε Βόλο και Λάρισα

Κ. Μαραβέγιας: Αναγκαία η λειτουργική ενίσχυση του ΕΦΚΑ σε Βόλο και Λάρισα

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας συναντήθηκε χθες στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων με τον αρμόδιο για τα Ασφαλιστικά Ταμεία υφυπουργό Νότη Μηταράκη.

Σε συνέχεια σχετικής κοινοβουλευτικής ερώτησής του για τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στη Θεσσαλία, ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας έθεσε στον αρμόδιο υφυπουργό το ζήτημα της ενίσχυσης τόσο του ΙΚΑ-ΟΑΕΕ Βόλου όσο και του ΟΓΑ Λάρισας.

Αντικείμενο των προτάσεων του Κωνσταντίνου Μαραβέγια ήταν η βελτίωση των κτιριακών και τεχνολογικών υποδομών του ΕΦΚΑ Θεσσαλίας, με έμφαση στις υπηρεσίες εκείνες που έχουν την μεγαλύτερη επαφή με ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. συζήτησε με τον Ν. Μηταράκη εναλλακτικούς τρόπους ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΦΚΑ, ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της απονομής κυρίων συντάξεων.

Σημαντική θέση του αθλητισμού στη συνείδηση των πολιτών της Μαγνησίας

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Νομού Μαγνησίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Σε φιλικό κλίμα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη σημαντική θέση του αθλητισμού στη συνείδηση των πολιτών της Μαγνησίας και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις αναφορικά με την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου και των τοπικών φορέων και συλλόγων.

Συμφώνησαν στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των υπαρχόντων δομών και εγκαταστάσεων, καθώς και στην κατασκευή νέων σε διάφορες περιοχές του νομού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση