Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Κ. Αγοραστός: Νέα «Drive through testings» για τον κορωναϊό
Κ. Αγοραστός: Νέα «Drive through testings» για τον κορωναϊό

Κ. Αγοραστός: Νέα «Drive through testings» για τον κορωναϊό

 

 Σε , Βόλο, Καρδίτσα  και έδρες Δήμων της Π.Ε. Λάρισας

 

Νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 με τη μορφή των  Drive Through Rapid Tests  πρόκειται να πραγματοποιηθούν την προσεχή εβδομάδα σε , Βόλο, Καρδίτσα και στις έδρες Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Όπως δήλωσε ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από τη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, όπου πραγματοποιήθηκαν σήμερα  οι σχετικοί έλεγχοι με αθρόα προσέλευση Λαρισαίων «δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξεταστούν , γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και εφόσον είναι θετικοί να λάβουν τις κατάλληλες προφυλάξεις.

Ταυτόχρονα  αποσυμφορούμε τα Νοσοκομεία,  που δέχονται μεγάλο βάρος σε όλη τη Θεσσαλίας και ειδικώς στη Λάρισα, όπου η εξάπλωση του ιού είναι μεγάλη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Υ Παναγιώτη Αρκουμανέα για την αμέριστη στήριξη.

Πιστεύουμε ότι για ήπια περιστατικά χρειάζεται να ανοίξει η δομή της Αρωγής, που θα προσθέσει 120 κρεβ νοσηλείας, ώστε να μην τα στερούνται άνθρωποι που πάσχουν  από άλλες ασθένειες και έχουν ανάγκη νοσηλείας στα Νοσοκομεία.

Αν χρειαστεί, υπάρχει η δυνατότητα  οι  Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του Υ να εγκατασταθούν έξω από τα Νοσοκομεία.

Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι πολίτες, που δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία ενώ παράλληλα  διευκολύνεται  σημαντικά και το του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων.

Η κατάσταση είναι δύσκολη. Χρειάζεται προσοχή παντού, σύνεση, πειθαρχία και προσωπική αυστηρότητα. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, φοράμε παντού  και τηρούμε τις  αποστάσεις» πρόσθεσε ο .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση