Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / «Η Θεσσαλία  σε περιμένει να την ερωτευτείς»
«Η Θεσσαλία  σε περιμένει να την ερωτευτείς»

«Η Θεσσαλία  σε περιμένει να την ερωτευτείς»

Το νέο σποτ της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την προβολή των τουριστικών της προορισμών

επιθετικής προβολής των τουριστικών προορισμών της για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού υλοποιεί η με νέο τηλεοπτικό σποτ που θα προβάλλεται στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Παράλληλα η «Meet the heart of Greece» προβλέπει την προβολή τη Θεσσαλίας με έντυπα σε όλα τα της χώρας.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ παρουσίασε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας σε συνέντευξη Τύπου.

«Ζούμε σε μια αναθεωρητική εποχή. Συνεπώς η στρατηγική με την οποία κινούμαστε στον τουρισμό χρειάζεται να είναι ευέλικτη και να προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς. Γι΄ αυτό αποφασίσαμε την επιθετική προβολή των τουριστικών προορισμών της Θεσσαλίας στην εσωτερική » δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Μέσα από το διαφημιστικό που έχουμε σχεδιάσει σε με την Marketing Greece του ομίλου ΣΕΤΕ προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας όπως το Υποθαλάσσιο Μουσείο της Αλοννήσου, τα Μετέωρα, το Πήλιο, τα νησιά μας Σκόπελο, Σκιάθο και Αλόννησο, τον Όλυμπο, τον Κίσσαβο, τα παράλια του νομού Λάρισας, τη Λίμνη Πλαστήρα κ.λπ. Ακόμη έχουμε σχεδιάσει προβολής με διαφημιστικά έντυπα που θα τοποθετηθούν στα αεροδρόμια Σκιάθου, Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ρόδου, , Σάμου, Λέσβου, Καβάλας» πρόσθεσε ο περιφέρειαρχης.

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας υπογράμμισε τα εξής: «Το πλάνο μας όσον αφορά τη Frapport ήταν να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους που κινούνται μέσα στα . Σε όλα τα διαφημιστικά έντυπα των αεροδρομίων θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα καλεί τους τουρίστες να επισκεφτούν την καρδιά της Ελλάδας. «Meet the heart of Greece» είναι το μότο μας που παρουσίασε πριν λίγες μέρες από το Βόλο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Παράλληλα από την ερχόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας ένα διαφημιστικό σποτ δέκα δευτερολέπτων που θα καλεί τον κόσμο να έρθει στη για να την ερωτευτεί και να απολαύσει ασφαλείς διακοπές».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση