Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη
Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη

Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη

Ο Κ. Αγοραστός διαψεύδει τα όσα είδαν το φως της ς για τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος

«Με τον πρώην υπουργό Σω Φάμελλο είχαμε διαχρονικά άριστη συνεργασία» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός διαψεύδοντας τα όσα είδαν το φως της ς  και αφορούσαν δήθεν  προεκλογικές σκοπιμότητες του υπουργού Περιβάλλοντος του Σύριζα στη λειτουργία και τις του σταθμού αέριας  μέτρησης στο Βόλο.

«Καμία δόση αληθείας δεν έχουν όσα γράφηκαν σχετικά με το σταθμό» τόνισε ο περιφερειάρχης μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων η συνεργασία της Περιφέρειας με το πιστοποιημένο Εργαστήριο του Τμήματος Χημείας του  αλλά και η χρήση της μεθόδου της ολφακτομετρίας, που αναμένεται να οδηγήσει στην ταυτοποίηση  της δυσοσμίας στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

«Ουδέποτε έγιναν τόσες  πολλές   και μελέτες για την και του τος όσο το προηγούμενο διάστημα» υπογράμμισε ο κ. Αγοραστός προσθέτοντας: «Εμείς έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να συνεργαζόμαστε.

Η συνεργασία με τον κ. Φάμελλο και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος ήταν άριστη. Συνεργαζόμαστε, σεβόμαστε και δεν φοβόμαστε.

Άλλωστε συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο και τον κ. Φάμελλο για να προχωρήσει και  να εγκριθεί η μελέτη περιβαλλοντικών όρων του Υδροηλεκτρικού Έργου της ς και έτσι άναψε  το πράσινο φως για την κατασκευή του φράγματος από τη και το Δήμο Πύλης».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση