Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη
Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη

Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη

Ο Κ. διαψεύδει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος

«Με τον πρώην υπουργό Σω Φάμελλο είχαμε διαχρονικά άριστη συνεργασία» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας διαψεύδοντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας  και αφορούσαν δήθεν  προεκλογικές σκοπιμότητες του υπουργού Περιβάλλοντος του Σύριζα στη λειτουργία και τις του σταθμού αέριας  μέτρησης στο Βόλο.

«Καμία δόση αληθείας δεν έχουν όσα γράφηκαν σχετικά με το σταθμό» τόνισε ο περιφερειάρχης μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων η συνεργασία της Περιφέρειας με το πιστοποιημένο Εργαστήριο του Τμήματος Χημείας του  Α αλλά και η χρήση της μεθόδου της ολφακτομετρίας, που αναμένεται να οδηγήσει στην ταυτο  της δυσοσμίας στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

«Ουδέποτε έγιναν τόσες  πολλές   και μελέτες για την ποιότητα του αέρα και του περιβάλλοντος όσο το προηγούμενο διάστημα» υπογράμμισε ο κ. Αγοραστός προσθέτοντας: «Εμείς έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να συνεργαζόμαστε.

Η συνεργασία με τον κ. Φάμελλο και τις του Υπουργείου Περιβάλλοντος ήταν άριστη. Συνεργαζόμαστε, σεβόμαστε και δεν φοβόμαστε.

Άλλωστε συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο και τον κ. Φάμελλο για να προχωρήσει και  να εγκριθεί η μελέτη περιβαλλοντικών όρων του Υδροηλεκτρικού Έργου της Μεσοχώρας και έτσι άναψε  το φως για την κατασκευή του φράγματος από τη ΔΕΗ και το Δήμο Πύλης».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση