Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη
Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη

Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Σ. Φάμελλο ήταν άριστη

Ο Κ. Αγοραστός διαψεύδει τα όσα είδαν το της δημοσιότητας για τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος

«Με τον πρώην υπουργό Σωκράτη Φάμελλο είχαμε διαχρονικά άριστη συνεργασία» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός διαψεύδοντας τα όσα είδαν το της δημοσιότητας  και αφορούσαν δήθεν  προεκλογικές σκοπιμότητες του υπουργού Περιβάλλοντος του Σύριζα στη λειτουργία και τις μετρήσεις του σταθμού αέριας  μέτρησης στο Βόλο.

«Καμία αληθείας δεν έχουν όσα γράφηκαν σχετικά με το σταθμό» τόνισε ο περιφερειάρχης μιλώντας στη του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων η συνεργασία της Περιφέρειας με το πιστοποιημένο Εργαστήριο του Τμήματος Χημείας του  ΑΠΘ αλλά και η χρήση της μεθόδου της ολφακτομετρίας, που αναμένεται να οδηγήσει στην ταυτοποίηση  της δυσοσμίας στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

«Ουδέποτε έγιναν τόσες  πολλές μετρήσεις  και μελέτες για την και του περιβάλλοντος όσο το προηγούμενο διάστημα» υπογράμμισε ο κ. Αγοραστός προσθέτοντας: «Εμείς έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να συνεργαζόμαστε.

Η συνεργασία με τον κ. Φάμελλο και τις του Υπουργείου Περιβάλλοντος ήταν άριστη. Συνεργαζόμαστε, σεβόμαστε και δεν φοβόμαστε.

Άλλωστε συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο και τον κ. Φάμελλο για να προχωρήσει και  να εγκριθεί η μελέτη περιβαλλοντικών όρων του Υδροηλεκτρικού Έργου της Μεσοχώρας και έτσι άναψε  το φως για την κατασκευή του φράγματος από τη ΔΕΗ και το Δήμο Πύλης».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση