Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Η σημαία της νησίδας Στρογγύλη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό
Η σημαία της νησίδας Στρογγύλη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Η σημαία της νησίδας Στρογγύλη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Παραδόθηκε από τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή 

 Την ελληνική , η οποία ήταν αναρτημένη στο Επιτηρικό Φυλάκιο της  νησίδας Στρογγύλη του συμπλέγματος Μεγίστης από  τις 2 Ιουλίου έως και τις 16 Σεπτεμβρίου  του 2020, υπέβαλλε σήμερα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής.

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφτηκα σήμερα τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  Κωνσταντίνο Αγοραστό και του προσέφερα την Ελληνική η οποία μέχρι πρόσφατα κυμάτιζε στη Στρογγύλη του συμπλέγματος Μεγίστης. Ελλάδα παντού!»  δήλωσε ο   υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Όπως είναι γνωστό,  στα ελληνικά όπου υπάρχει στρατός, η ελληνική σημαία δεν υποστέλλεται ποτέ. Αντικαθίσταται μόνο όταν φθείρεται. Για αυτό και η σημαία της Στρογγύλης, που κοσμεί από σήμερα το του περιφερειάρχη  Θεσσαλίας είναι φθαρμένη στις άκρες της.

«Είναι ύψιστη τιμή να παραλαμβάνω τη σημαία που κυμάτιζε στο ανατολικότερο άκρο  της Ελλάδας. Η ελληνική σημαία, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη και ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία» δήλωσε ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώνεται η επιχορήγηση πληγεισών από τον «Ιανό» επιχειρήσεων,αγροτικών εκμεταλλεύσεων στις Π.Ε. Λάρισας και Τρ… - https://t.co/oGLqWBQQIl -

  • Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις #ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019… - https://t.co/Ifu7cV4bay -

  • Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε. Προμυρίου #ΔΕ Προμυρίου #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/l7zN9DOHTy -

"Αλιεύοντας" την είδηση