Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Η σημαία της νησίδας Στρογγύλη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό
Η σημαία της νησίδας Στρογγύλη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Η σημαία της νησίδας Στρογγύλη στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Παραδόθηκε από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή 

 Την ελληνική , η οποία ήταν αναρτημένη στο Επιτηρικό Φυλάκιο της  νησίδας Στρογγύλη του συμπλέγματος Μεγίστης από  τις 2 Ιουλίου έως και τις 16 Σεπτεμβρίου  του 2020, υπέβαλλε σήμερα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφτηκα σήμερα τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  Κωνσταντίνο Αγοραστό και του προσέφερα την Ελληνική η οποία μέχρι πρόσφατα κυμάτιζε στη Στρογγύλη του συμπλέγματος Μεγίστης. παντού!»  δήλωσε ο   υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Όπως είναι γνωστό,  στα ελληνικά όπου υπάρχει , η ελληνική σημαία δεν υποστέλλεται ποτέ. Αντικαθίσταται μόνο όταν φθείρεται. Για αυτό και η σημαία της Στρογγύλης, που κοσμεί από σήμερα το γραφείο του περιφερειάρχη  Θεσσαλίας είναι φθαρμένη στις άκρες της.

«Είναι ύψιστη τιμή να παραλαμβάνω τη σημαία που κυμάτιζε στο ανατολικότερο άκρο  της Ελλάδας. Η ελληνική σημαία, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη και ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία» δήλωσε ο Θεσσαλίας .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέο πρόγραμμα δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας - https://t.co/SF44Se91qM -

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

"Αλιεύοντας" την είδηση