Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow  
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow  

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow  

 

Για την και την κινητικότητα των νέων στην Ευρώπη

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλίας συμμετέχει ενεργά στην διαδικτυακή εκδήλωση του 4ου  EU Jobs and Mobility Roadshow που θα λάβει χ την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 με   έναρξης 11.00 π.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνικό Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Το EU Jobs and Mobility Roadshow ξεκίνησε δειλά το και δεψε στην Βόρεια Ελλάδα, από την έως την Θεσσαλονίκη. Σήμερα, και μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, 8 πόλεις συνάντησης, δεκάδες εκπροσώπους φορέων και εκατοντάδες συμμετέχοντες, το EU Jobs and Mobility Roadshow, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης και παροχής πληροφόρησης σε θέματα που αφορούν την και την κινητικότητα των νέων στην Ευρώπη.

Tο περιεχόμενο διευρύνεται, μεταφέρεται  σε ψηφιακό και απευθύνεται πλέον πανελλαδικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει τις θεματικές που τον αφορούν, εύκολα και άμεσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν 35 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, φορέων, οργανώσεων και επιχειρηματιών, χαιρετίζουν ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Γιώργος Μαρκοπουλιώτης  και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα,  Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης. επίτιμος καλεσμένος της δράσης είναι ο για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής,  Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο  Ελένη Βαρβιτσιώτη.

Οι θεματικές που θα συζητηθούν αφορούν:

  1. τις αλλαγές στην αγορά εργασίας που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Εποχή,
  2. την Νεανική Επιχειρηματικότητα,
  3. τις Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων,
  4. την Κατάρτιση, τις Δεξιότητες και την Εύρεση Εργασίας.

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες, όπως οι φοιτητές, οι νέοι απόφοιτοι, οι μακροχρόνια άνεργοι.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και παρακολουθήστε την εκδήλωση live μέσω της αντίστοιχης σελίδας στο Facebook ( https://www.facebook.com/EURoadshow ) και στο YouTube με τίτλο: EU Jobs & Mobility Roadshow

Το 4ο EU Jobs & Mobility Roadshow είναι γεγονός.

Προετοιμάσου και εσύ για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματά σου σχετικά με την πορεία της καριέρας σου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση