Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow  
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow  

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow  

 

Για την αγορά εργασίας και την κινητικότητα των νέων στην Ευρώπη

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλίας συμμετέχει ενεργά στην διαδικτυακή εκδήλωση του 4ου  EU Jobs and Mobility Roadshow που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 με  ώρα έναρξης 11.00 π.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνικό Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Το EU Jobs and Mobility Roadshow ξεκίνησε δειλά το 2016 και ταξίδεψε στην , από την Αλεξανδρούπολη έως την . Σήμερα, και μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, 8 πόλεις συνάντησης, δεκάδες εκπροσώπους φορέων και εκατοντάδες συμμετέχοντες, το EU Jobs and Mobility Roadshow, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης και παροχής πληροφόρησης σε θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας και την κινητικότητα των νέων στην Ευρώπη.

Tο περιεχόμενο διευρύνεται, μεταφέρεται  σε ψηφιακό και απευθύνεται πλέον πανελλαδικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει τις θεματικές που τον αφορούν, εύκολα και άμεσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν 35 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, φορέων, οργανώσεων και επιχειρηματιών, χαιρετίζουν ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Γιώργος Μαρκοπουλιώτης  και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα,  Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης. επίτιμος καλεσμένος της δράσης είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής,  Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο  Ελένη Βαρβιτσιώτη.

Οι θεματικές που θα συζητηθούν αφορούν:

  1. τις στην αγορά εργασίας που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Εποχή,
  2. την Νεανική Επιχειρηματικότητα,
  3. τις Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων,
  4. την Κατάρτιση, τις Δεξιότητες και την Εύρεση Εργασίας.

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες, όπως οι φοιτητές, οι νέοι απόφοιτοι, οι μακροχρόνια .

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και παρακολουθήστε την εκδήλωση μέσω της αντίστοιχης σελίδας στο Facebook ( https://www.facebook.com/EURoadshow ) και στο με τίτλο: EU Jobs & Mobility Roadshow

Το 4ο EU Jobs & Mobility Roadshow είναι γεγονός.

Προετοιμάσου και εσύ για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματά σου σχετικά με την πορεία της καριέρας σου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση