Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού «ΤΑΞΙΔΙ 2019»
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού «ΤΑΞΙΔΙ 2019»

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού «ΤΑΞΙΔΙ 2019»

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» που πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, προωθώντας την της περιοχής.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) υποδέχθηκε το κοινό της Διεθνούς Έκθεσης «ΤΑΞΙΔΙ 2019» προβάλλοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της Θεσσαλίας, Mετέωρα, Σποράδες, Πήλιο, Μαγνησία, Λάρισα, Όλυμπο και Λίμνη Πλαστήρα, καθώς οι Κύπριοι είναι λάτρεις του βουνού, της θάλασσας και της τοπικής γαστρονομίας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν πολλαπλές επιλογές προκειμένου να επιλέξουν για να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Θεσσαλία και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ομορφιές της περιοχής.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσαν από κοινού ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Ιωάννης Γούλιος.

Το της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου  Σάββας Πέρδιος, ο αναπληρωτής γ.γ.του ΕΟΤ  Ιωάννης Γούλιος, ο διευθυντής του ΕΟΤ Κύπρου Θεόδωρος Θαλλασινός και ο πρόεδρος του ACTA  Βασίλης Σταματάρης.

Παράλληλα το επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι, που έχουν ως προορισμό την περιοχή μας, καθώς και tour operators.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Κύπρο συμμετείχαν η προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμού-Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας, Κατερίνα Γκέτσιου και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση