Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Θεσσαλία
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Θεσσαλία

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Θεσσαλία

 
Η «» ξεκινά την πρώτη της στις 7 Ιουλίου, στη Θεσσλί.
Ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συζητούν με παραγωγικούς φορείς και με τους πολίτες της Θεσσαλίας, ακούν τα προβλήματά τους και τους παρουσιάζουν τις λύσεις που προτείνει η .
Την Πέμπτη 7/7/22, στον Βόλο, θα επισκεφθούν τον δήμαρχο Αχ. Μπέο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στρατιωτικές μονάδες και δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.
Με τους φίλους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα συναντηθούν στις 11:00 π.μ. στο Pleasures Seaside Café.
Το απόγευμα της 7ης Ιουλίου, οι τρεις πολιτικοί θα βρίσκονται στον Τύρναβο, όπου θα συναντηθούν με κατοίκους, τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.
Το βράδυ της Πέμπτης, στις 21:00, ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα μιλήσουν σε φίλους και πολίτες στο «Φρούριο» της Λάρισας.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το πρωί, η συνεχίζεται στη Λάρισα με με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη. Στις 11:00, θα επισκεφθούν καταστήματα στο κέντρο της πόλης και στις 12:00 θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Grand Hotel.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα βρίσκονται στην Καρδίτσα για με τον δήμαρχο Βασ. Τσιάκο, ενώ μετά από στάση στο μουσείο Γ. Καραϊσκάκη στον Δήμο Μουζακίου, θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα, θα συναντηθούν με φορείς της τοπικής αυτος και θα δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.
Ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προσκαλούν όλους τους πολίτες να γνωρίσουν από κοντά την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και τις θέσεις της, οι οποίες μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τη διαρκή κρίση και να την μετατρέψουν σε σύγχρονο, δυτικό κράτος που θα παράγει, ξανά: αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση