Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Θεσσαλία
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Θεσσαλία

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Θεσσαλία

 
Η «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ξεκινά την πρώτη της περιοδεία στις 7 Ιουλίου, στη Θεσσαλία.
Ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συζητούν με παραγωγικούς φορείς και με τους πολίτες της Θεσσαλίας, ακούν τα προβλήματά τους και τους παρουσιάζουν τις λύσεις που προτείνει η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Την Πέμπτη 7/7/22, στον Βόλο, θα επισκεφθούν τον δήμαρχο Αχ. Μπέο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.
Με τους φίλους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα συναντηθούν στις 11:00 π.μ. στο Pleasures Seaside Café.
Το απόγευμα της 7ης Ιουλίου, οι τρεις πολιτικοί θα βρίσκονται στον Τύρναβο, όπου θα συναντηθούν με κατοίκους, τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.
Το βράδυ της Πέμπτης, στις 21:00, ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα μιλήσουν σε φίλους και πολίτες στο εστιατόριο «Φρούριο» της Λάρισας.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το πρωί, η περιοδεία συνεχίζεται στη Λάρισα με συνάντηση με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη. Στις 11:00, θα επισκεφθούν καταστήματα στο κέντρο της πόλης και στις 12:00 θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Grand Hotel.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα βρίσκονται στην Καρδίτσα για συνάντηση με τον δήμαρχο Βασ. Τσιάκο, ενώ μετά από στάση στο μουσείο Γ. Καραϊσκάκη στον Δήμο Μουζακίου, θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα, θα συναντηθούν με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.
Ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προσκαλούν όλους τους πολίτες να γνωρίσουν από κοντά την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και τις θέσεις της, οι οποίες μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τη διαρκή κρίση και να την μετατρέψουν σε σύγχρονο, δυτικό κράτος που θα παράγει, ξανά: αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση