Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου
H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου

Η πρώτη μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση δια ζώσης, άνοιξε τις πύλες της την 1η Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Πρόκειται για την World Travel MarketWTM 2021, μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, που σηματοδοτεί παραδοσιακά την αρχή των διεθνών συναντήσεων των ανθρώπων του τουρισμού για ανταλλαγή απόψεων, συζητήσεων και σύναψη συμφωνιών για τις επόμενες χρονιές.

Με κυρίαρχα σλόγκαν την Επανασύνδεση, την Ανοικοδόμηση και το Νεωτερισμό, ο τουριστικός κλάδος επιστρέφει με στόχο την πολυπόθητη επανεκκίνηση στην μετά- covid-19 εποχή.

Η συμμετείχε στην WTM του Λονδίνου ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 1.650 εκθέτες από τουλάχιστον 70 χώρες, σηματοδοτώντας την ανάγκη του τουριστικού κλάδου για δυναμική επιστροφή.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την παρουσία της στην WTM στοχεύει στην επανασύνδεση με την τουριστική αγορά της Αγγλίας, η οποία αποτελεί βασική αγορά της Θεσσαλίας και κυρίως των Σποράδων και της Μαγνησίας, την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, των νέων, εναλλακτικών τουριστικών εμπειριών που προσφέρει, αλλά και την εδραίωσή της, ως ενός ασφαλούς υγειονομικά τουριστικού προορισμού.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την διάρκεια της πανδημίας δεν σταμάτησε την συνεχή παρουσία της σε events για την προβολή όλων των τουριστικών προορισμών της, που δίνουν τη δυνατότητα διακοπών 12 μήνες το χρόνο, αφού κάθε επίσκεψη προσφέρει και μια διαφορετική εμπειρία.

Στο περίπτερό της η Περιφέρεια Θεσσαλίας υποδέχτηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικούς δημοσιογράφους, bloggers και vloggers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής και να έρθουν σε επαφή με τους επιχειρηματίες του κλάδου που συμμετείχαν στην αποστολή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση