Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου
H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου

Η πρώτη μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση δια ζώσης, άνοιξε τις πύλες της την 1η Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Πρόκειται για την World Travel MarketWTM 2021, μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, που σηματοδοτεί παραδοσιακά την αρχή των διεθνών συναντήσεων των ανθρώπων του τουρισμού για ανταλλαγή απόψεων, συζητήσεων και σύναψη συμφωνιών για τις επόμενες χρονιές.

Με κυρίαρχα σλόγκαν την Επανασύνδεση, την Ανοικο και το Νεωτερισμό, ο τουριστικός κλάδος επιστρέφει με στόχο την πολυπόθητη επανεκκίνηση στην μετά- covid-19 εποχή.

Η συμμετείχε στην WTM του Λονδίνου ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ().

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 1.650 εκθέτες από τουλάχιστον 70 χώρες, σηματοδοτώντας την ανάγκη του τουριστικού κλάδου για δυναμική επιστροφή.

Η με την παρουσία της στην WTM στοχεύει στην επανασύνδεση με την τουριστική αγορά της ς, η οποία αποτελεί βασική αγορά της Θεσσαλίας και κυρίως των Σποράδων και της , την των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, των νέων, εναλλακτικών τουριστικών εμπειριών που προσφέρει, αλλά και την εδραίωσή της, ως ενός ασφαλούς υγειονομικά τουριστικού προορισμού.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την διάρκεια της πανδημίας δεν σταμάτησε την συνεχή παρουσία της σε online events για την όλων των τουριστικών προορισμών της, που δίνουν τη δυνατότητα διακοπών 12 μήνες το χρόνο, αφού κάθε προσφέρει και μια διαφορετική εμπειρία.

Στο περίπτερό της η Περιφέρεια Θεσσαλίας υποδέχτηκε επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικούς δημοσιογράφους, bloggers και vloggers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής και να έρθουν σε επαφή με τους επιχειρηματίες του κλάδου που συμμετείχαν στην .

"Αλιεύοντας" την είδηση