Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο στις 23 Μαρτίου στη Θεσσαλία
Γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο στις 23 Μαρτίου στη Θεσσαλία

Γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο στις 23 Μαρτίου στη Θεσσαλία

Μια σημαντική προβολής της Θεσσαλίας στη Γερμανική αγορά εξασφάλισαν η και η . Ο ιδιωτικός Γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel Sat 1 θα επισκεφθεί τα , το διάστημα 23-26 Μαρτίου, με στόχο να καταγράψει με τον τηλεοπτικό φακό τα μοναστήρια, το επιβλητικό τοπίο και την ευρύτερη περιοχή με τις δραστηριότητές της.

Παράλληλα, η , θα διαθέσει στον σταθμό έτοιμο footage υλικό με πλάνα των νησιών (, Σκόπελος, ) και του καλοκαιρινού τουριστικού προϊόντος, όπως έχουν προκύψει από τα γυρίσματα που υλοποιήθηκαν το καλοκαίρι του .

Ως αποτέλεσμα, ο σταθμός θα δημιουργήσει τηλεοπτικό αφιέρωμα, το οποίο θα παρουσιαστεί στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Sat 1 Frühstücksfernsehen, με ακροαματικότητα 1 εκατ. θεατές/ανά .

Η αυτή αποτελεί μια ακόμα δράση για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας, στοχευμένα στην αγορά της Γερμανίας, που αποτελεί μια από τις κύριες αγορές ενδιαφέροντος και στόχευσης και έρχεται ως συνέχεια του blogger trip του Πηλίου (Δεκέμβριος ) και του δημοσιογραφικού ταξιδιού στα Τρίκαλα (Φεβρουάριος 2017).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

  • Κ.Παπανάτσιου: «Άδικη η αύξηση των τελών ελλιμενισμού μικρών σκαφών» #ερασιτεχνικήαλιεία - https://t.co/iSPf8hTsFE -

  • Παρακλήσεις Δεκαπενταυγούστου στη #Μακρινίτσα #Μακρινίτσα - https://t.co/TbHVIqnqav -

"Αλιεύοντας" την είδηση