Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Export Marketing Essentials I- Εξαγωγική Προετοιμασία & Ανάδειξη “Αγορών-Στόχων”
Export Marketing Essentials I- Εξαγωγική Προετοιμασία & Ανάδειξη “Αγορών-Στόχων”

Export Marketing Essentials I- Εξαγωγική Προετοιμασία & Ανάδειξη “Αγορών-Στόχων”

Με επιτυχί ολοκληρώθηκε το Σάββτο 24 Σεπτεμβρίου το διήμερο Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο , με θέμα: «EXPORT MARKETING ESSENTIALS I- Εξαγωγική Προετοιμασία & Ανάδειξη “Αγορών-Στόχων”».

Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο του δεύτερου κύκλου της σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων με αντικείμενο τις ΕΞΑΓΩ, το οποίο εστιάστηκε στα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, κυρίως, εξαγωγείς.

Όπως είναι γνωστό, η διεύρυνση της εξαγωγικής βάσης της οικονομίας μας αποτελεί βασικό ζητούμενο για το μετασχηματισμό της προς ένα νέο βιώσιμο μοντέλο ς. Η αναμέτρηση, όμως, με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιτάσσει αυτογνωσία, συμβατή νοοτροπία και ανταγωνιστική αρχιτεκτονική. Στο πλαίσιο αυτό:

– η Στόχευση αγορών με πραγματικές δυνατότητες, και

– η εφαρμογή αποτελεσματικών, market-specific Στρατηγικών ς

προβάλλουν ως βασικές προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης, στρατηγικά σχεδιασμένης εξαγωγικής επέκτασης.

Κατά τη διάρκεια του 1ου σεμιναρίου οι συμμετέχοντες εξοπλίστηκαν με σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία ς για να ανακαλύψουν, τις καλύτερες για τα τους, αγορές στο εξωτερικό και να ξεκινήσουν σωστά, διακρίνοντας μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ» και να κάνουν με τρόπο συστηματικό και στοχευμένο το «πρώτο τους βήμα» στο δύσκολο διεθνές περιβάλλον.

Και τα δύο σεμινάρια του δεύτερου κύκλου EXPORT MARKETING ESSENTIALS είναι αυτοτελή, ενώ και τα δύο μαζί προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γνώση για την υλοποίηση Πλάνων Εξαγωγικής Ανάπτυξης από μηδενική βάση.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο κ. Γεώργιος Ζερίτης, ιδρυτής της GROWTH COMPASS – Professional Training & Applied Business Advisory, ο οποίος διαθέτει πολυετή επαγγελματική προϋπηρεσία στους τομείς Sales, Marketing, Operations και International Business Development σε περιβάλλοντα Β2Β, FMCG, B2C & EPC Contracting, έχοντας εκτεταμένη δραστηριότητα σε έναν ευρύ αριθμό διεθνών αγορών. Είναι πτυχιούχος του ΕΚΠΑ και έχει μετεκπαιδευτεί στο Strathclyde Business School της Γλασκώβης (MBA in Corporate Strategy & Finance) και στο Cambridge Judge Business School (Cambridge General Management Certificate of Achievement) στους τομείς Strategic & Performance Management, Corporate Investment και Organisational Innovation.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση