Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Έξι θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκιάθο, Λάρισα και Καρδίτσα
Έξι θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκιάθο, Λάρισα και Καρδίτσα

Έξι θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκιάθο, Λάρισα και Καρδίτσα

Έξι θετικά κρούσμτ Covid 19 επιβεβαιώθηκαν σε Σκιάθο, Λάρισα και κατά το χρονικό διάστημα από 15/8/2020 ώρα 14:00 έως 16/8/2020 ώρα 14:00.

Στην περιοχή της Σκιάθου
Καταγράφηκε ένα νέo Covid '19. Το θεωρείται «ορφανό».

Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid '19. Δύο κρούσματα διαμένουν σε άλλη γεωγραφική Περιφέρεια και διαγνώστηκαν στο Π..Ν.Λ μετά από συμπτωματολογία ενώ ένα ακόμη θεωρείται «ορφανό».

Στην περιοχή της ς
Καταγράφηκαν τρία νέα κρούσματα Covid '19.  Ένα κρούσμα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος ενώ τα άλλα δύο  θεωρούνται «ορφανά».

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της ς του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί .

Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση