Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Επίσκεψη Χρ. Τριαντόπουλου στους νομούς Καρδίτσας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας
Επίσκεψη Χρ. Τριαντόπουλου στους νομούς Καρδίτσας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας

Επίσκεψη Χρ. Τριαντόπουλου στους νομούς Καρδίτσας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας

Για τον συντονισμό της οικονομικής στήριξης στους πλημμυροπαθείς

Τρεις διαφορετικούς νομούς επισκέφτηκε την περασμένη Κυριακή ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών,  Χρήστος Τριαντόπουλος, προκειμένου να συναντήσει εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων, καθώς και πολίτες, στο πλαίσιο του συντονισμού της υλοποίησης των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής την Αργιθέα και το Μουζάκι. «Στο πλαίσιο του συντονισμού αναφορικά με την προώθηση των οικονομικών μέτρων για τη στήριξη των πληγέντων, επισκεφτήκαμε την Αργιθέα και το Μουζάκι, όπου είχαμε εργασίας με τις αντίστοιχες δημοτικές αρχές και με εκπροσώπους του εμπορικού και παραγωγικού κόσμου. Με τους εκπροσώπους των φορέων συζητήσαμε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν και ανησυχούν τους κλάδους τους, ενώ αναλύθηκαν τα μέτρα της κυβέρνησης και οι διορθωτικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την επιτάχυνση των διαδικασιών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής.

Στη συνέχεια, ο κ. Τριαντόπουλος κατευθύνθηκε στη Μαγνησία και την . «Επισκεφτήκαμε την , όπου με τη δημοτική αρχή, καθώς και τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη συζητήσαμε για τις στις της περιοχής και ειδικότερα στις Πηγές και στο Περιβαλλοντικό Πάρκο της κοινότητας, τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες , με αποτέλεσμα να έχουν πληγεί σημεία αναφοράς της κοινότητας της Ανάβρας. Σε στενή με όλους συνεχίζουμε», σχολιάζει.

Τέλος, ο κ. Τριαντόπουλος μετέβη στο Λιανοκλάδι, όπου βρισκόταν και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας: «Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες για τα οικονομικά μέτρα στήριξης των πληγέντων, συμμετείχαμε, με τον Υπουργό Οικονομικών, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακούς παράγοντες, στην ανοικτή λαϊκή συνέλευση πολιτών Λιανοκλαδίου, όπου αναλύσαμε τα μέτρα της κυβέρνησης και απαντήσαμε σε ερωτήματα επιχειρηματιών και κατοίκων. Και συνεχίζουμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση