Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Επικοινωνία περιφερειάρχη Θεσσαλία  με τον υπουργό Εσωτερικών
Επικοινωνία περιφερειάρχη Θεσσαλία  με τον υπουργό Εσωτερικών

Επικοινωνία περιφερειάρχη Θεσσαλία  με τον υπουργό Εσωτερικών

 Για τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της ς

Επικοινωνία είχε ο περιφερειάρχης ς με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο ενημέρωσε για τις ζημιές που προκλήθηκαν στους δήμους Σκιάθου, Σκοπέλου, Νοτίου Πηλίου και στην καθώς και σε άλλες περιοχές των Π.Ε. Λάρισας, Τρικάλων και ς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το τελευταίο 24ωρο τη Θεσσαλία.

Στην επικοινωνία συμφωνήθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλία να στείλει άμεσα στο Υπουργείο τεχνικά δελτία των ζημιών που προκλήθηκαν στις παραπάνω περιοχές τεκμηριωμένα από φωτογραφικό υλικό προκειμένου να προχωρήσουν ταχύτατα οι διαδικασίες έκτακτης ενίσχυσης για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων αποκατάστασης.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζητά την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

τον Δήμο Σκοπέλου και την επέκταση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αιτήθηκε από τη την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και της περιοχής του Δήμου Σκοπέλου και την επέκταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης του Δήμου Ζς – Μουρεσίου μετά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, έντονες βροχοπτώσεις που επικράτησαν από το Σάββατο 04 Απριλίου 2020 έως και αυτή τη στιγμή φαινόμενα τα οποία προξένησαν τεράστιες καταστροφές στο οδικό δίκτυο Σκοπέλου – Λουτρακίου καθώς και στο δημοτικό και αγροτικό δίκτυο, στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και απορροής των ομβρίων υδάτων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση