Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Έντεκα θετικά κρούσματα κορωναϊού στη Θεσσαλία
Έντεκα θετικά κρούσματα κορωναϊού στη Θεσσαλία

Έντεκα θετικά κρούσματα κορωναϊού στη Θεσσαλία

Έντεκα νέα  κρούσματα κορωναϊού εντοπιστηκαν σε Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα  από  8/8/2020 14:00  έως 9/8/2020 14:00.

Στην περιοχή της ς

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid-19. Ένα αποτελεί στενή επαφή  με άλλα κρούσματα στο Στρατόπεδο του Στεφανοβικείου ενώ ένα ακόμα κρούσμα αφορά σε επαγγελματία υγείας που διαμένει στην περιοχή.

Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν επτά  νέα κρούσματα  Covid-19. Τα τέσσερα πρόκειται για στενές επαφές με ήδη γνωστά κρούσματα. Ένα  κρούσμα αφορά φοιτητή που επέστρεψε από παραθερισμό σε νησί των Κυκλάδων, ένα σχετίζεται με γάμο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ τέλος ένα κρούσμα θεωρείται «ορφανό».

Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid-19. Και τα δύο κρούσματα αφορούν στενές επαφές κρούσματος (06-08-2020).

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της ς του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς ομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες .

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την της θεσσαλικής ς και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση