Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Εντάχθηκαν 10 εκατ. ευρώ για νέα έργα συντήρησης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Θεσσαλίας
Εντάχθηκαν 10 εκατ. ευρώ για νέα έργα συντήρησης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Θεσσαλίας

Εντάχθηκαν 10 εκατ. ευρώ για νέα έργα συντήρησης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Θεσσαλίας

 

Μετά από του Κώστα Αγοραστού και του υφυπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση

Κώστας Αγοραστός: «Προχωράμε με σχέδιο και προγραμματισμό»

Πέντε νέα συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ για , αποκαταστάσεις και βελτιώσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το 2016.

Αυτό έγινε γνωστό μετά από που είχαν ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Τα αυτά αφορούν στο σύνολο του δικτύου των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας, με ισόποση κατανομή, και έχουν στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε σημεία που χρίζουν παρέμβασης.

Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που υπάρχει με τον αρμόδιο υφυπουργό και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των εν λόγω έργων: «Το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας που βρίσκεται στον τομέα ευθύνης της αιρετής Περιφέρειας ξεπερνά τα 5.500 χιλιόμετρα σε μήκος. Μεγάλο του ποσοστό αφορά ορεινό δίκτυο το οποίο επιβαρύνεται από , , καθιζήσεις κ.. Επίσης καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αποχιονισμούς, από τη χρήση, το κόστος του ηλεκτροφωτισμού και τη σήμανση. Παρά τους ελάχιστους πόρους που διαθέτουμε μέσω του εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων προσπαθούμε με σχέδιο και προγραμματισμό να βελτιώσουμε την των μετακινήσεων και την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων».

Παράλληλα, όπως έγινε ακόμα γνωστό, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015 στην Θεσσαλίας έκλεισε θετικά χωρίς να απενταχθεί κανένα έργο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση