Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Έκτακτη επιδότηση για τα τουριστικά λεωφορεία που είχαν καταθέσει προσωρινά πινακίδες  
Έκτακτη επιδότηση για τα τουριστικά λεωφορεία που είχαν καταθέσει προσωρινά πινακίδες   

Έκτακτη επιδότηση για τα τουριστικά λεωφορεία που είχαν καταθέσει προσωρινά πινακίδες  

Δόθηκε λύση πό τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μετά πό παρέμβαση

του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού της Γιάννη Μπουτίνα

 

Με νέα διορθωτική εγκύκλιο το Υπουργείο Τουρισμού, δίνει την δυνατότητα να λάβουν την έκτακτη και τα τουριστικά λεωφορεία των οποίων οι πινακίδες και η κυκλοφορίας είχαν κατατεθεί προσωρινά από τα τουριστικά γραφεία-ιδιοκτήτες τους κατά το χρονικό διάστημα από 01/07/2020 έως 31/08/2020.

Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε μετά από παρέμβαση του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού της Γιάννη Μπουτίνα, ο οποίος με του στις 19/11/2020 στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη ζητούσε να ενισχυθούν και τα τουριστικά λεωφορεία που είχαν καταθέσει πινακίδες, αλλά λειτουργούσαν τα τουριστικά γραφεία στα οποία ανήκουν.

Συγκεκριμένα με την Α.Π.: 18130/26-11-2020 (Α.Δ.Α.:ΩΤΙ6465ΧΘΟ-Ε72) εγκύκλιο του Υπουργού Τουρισμού ανοίγει ο δρόμος για να λάβουν την έκτακτη ενίσχυση όλα τα Τ.Λ.Δ.Χ., ακόμη και αυτά που είχαν καταθέσει πινακίδες το επίμαχο διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2020.

«Ευχαριστώ δημόσια τον υπουργό Τουρισμού  Χάρη Θεοχάρη καθώς και τους συνερ του  Χαρά Πασχαλίδου και Χρήστο Πετρέα για την άμεση ανταπόκριση και λήψη της συγκεκριμένης ς ,η οποία αποτελεί σημαντικό βήμα στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων Δ.Χ. στη χώρα μας , σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία» δηλώνει ο εντεταλμένος σύμβουλος  Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας.  «Η αγαστή Περιφέρειας, Φορέων και Υπουργείων, υπό την καθοδήγηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αποδεικνύεται περίτρανα και πάντα μέσα από συνέργειες μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα» προσθέτει ο κ. Μπουτίνας.

"Αλιεύοντας" την είδηση